Even geduld...

Van delen moet je lachen

Door Carlijn Tempelaars

mrt 13 2014

Ondernemen

DEEL DIT VIA:
Facebook

Twitter

Pinterest

Een oproep om mee te doen aan dit initiatief met als uitgangspunt dat je van delen alleen maar moet lachen! De aanleiding hiervoor is dat ik in de gastredactie van het blad Management & Consulting zit. Met deze gastredactie maken wij een eenmalig thema nummer dat door ‘Jonge Honden’ uit het adviesvak vorm en inhoud wordt gegeven. We zoomen in dit thema (komt deze zomer uit) onder andere in op de veranderingen van het adviesvak, de sterke en zwakke punten van deze generatie adviseurs en het verschil tussen werken als zelfstandige en bij een (groot) organisatieadviesbureau.

Een van mijn bijdragen aan dit thema nummer is een infographic waarin de belangrijkste inspiratiebronnen van onze generatie worden afgebeeld. Het doel is om oudere generaties te inspireren, zoals ook zij op hun eigen manier ons weer inspireren.

Dus ik heb nodig:

 • Jouw inspiratiebronnen!

Websites
Boeken
Artikelen
Twitteraccounts
Personen
(Vak) verenigingen
…. Vul het maar aan

 • Een idee op welke manier ik dit daadwerkelijk vorm kan gaan geven
 • Extra handjes om deze inspiratie te bundelen

Laten we er met zoveel mogelijk mensen aan dit initiatief werken zodat onze inspiratiebronnen op een juiste manier in kaart worden gebracht. Dus heb je zin in een inspiratievol project (kost echt niet veel tijd), wil je meewerken aan dit artikel dat gepubliceerd gaat worden in de M&C en/of lever je graag je input? Laat het me weten!

Reacties 2

 • Diederik Alers 28 april, 2014 at 12:17

  Hi Carlijn;)

  Ziet er goed uit – je blog!

  Hier gaat ie dan:
  Personen die mij inspireren: Tony Robbins, Eric Thomas The Hip Hop Preacher, Gurbaksh Chalal, Michael Jordan, en Hank Moody:)
  Websites: smartpassiveincome.com (zeker even checken), boldanddetermined.com, simplyshredded.com
  Boeken: eigenlijk vanalles, zolang ik er maar van leer, echt inspirerende boeken vond ik: The 4 Hour Work Week, Fire In The Belly, The Richest Man in Babylon, en Outliers van Malcom Gladwell

  Daarnaast inspireert muziek mij – maar eigenlijk nu ik erover nadenk, alles om mij heen. De regen, de zon, een startup, een coffee company, een product, een combinatie van kleuren, een reclame, een advertentie, een mooie vrouw, een oud bos, een zonsondergang….

  Creativiteit teveel:)

  Beantwoorden
 • Carlijn Tempelaars 28 april, 2014 at 16:03

  Hi Diederik,

  Super bedankt! En wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen. Dank voor je input, ik ga het zeker opnemen in onze bestanden.

  Benieuwd waar je allemaal mee bezig bent en hoe het met je is. Misschien via Linkedin even updaten?

  Groeten,
  Carlijn

  Beantwoorden

Plaats om te Antwoorden

MENU